Smaakt of voelt e-liquid met synthetische nicotine anders aan?

Zoals we aan het begin van dit artikel vermeldden, is er een redelijke kans dat uw favoriete e-liquid-merk dit jaar al is overgestapt van nicotine op basis van tabak naar synthetische nicotine en dat u het niet eens gemerkt heeft. Dat komt omdat echte nicotine van farmaceutische kwaliteit al meer dan 99 procent zuiver is. Synthetische nicotine is hetzelfde molecuul en heeft een vergelijkbare zuiverheid als van tabak afgeleide nicotine van farmaceutische kwaliteit; het is alleen op een andere manier verkregen.

De enige reden waarom een ​​e-vloeistof met synthetische nicotine misschien anders smaakt dan een met natuurlijke nicotine, is dat de van tabak afgeleide nicotine die je momenteel gebruikt niet echt van farmaceutische kwaliteit is. Als een nicotine-extract slecht wordt gefilterd, kan het minuscule tabaksresten bevatten die de nicotine een bittere smaak geven. In dat geval zou een e-liquid maker kunnen proberen de bittere smaak van de tabaksresten te bedekken met zoetstoffen en sterke smaken. Zo’n e-liquid zou echter nog steeds niet zo lekker smaken als een met een zuiverdere vorm van nicotine. Als de e-vloeistof die u momenteel gebruikt, nicotine met een lage zuiverheid bevat – wat zeldzaam is – zult u waarschijnlijk merken dat synthetische nicotine beter smaakt.

In termen van tevredenheid melden mensen over het algemeen dat ze geen verschil kunnen voelen tussen synthetische nicotine en van tabak afgeleide nicotine. Een paar mensen hebben echter opgemerkt dat synthetische nicotine minder snel hikken veroorzaakt bij hoge sterktes. Als u e-vloeistof met een hoge sterkte gebruikt en soms de hik ervaart tijdens het vapen, zult u merken dat de hik minder vaak voorkomt – of helemaal niet voorkomt – bij synthetische nicotine.

brandysmoke.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *